2024 Psikoteknik Belgesi Yenileme Nasıl Yapılır?

Psikoteknik belgesi yenileme nasıl yapılır, bu yazımızda bu sorunun cevabını ve sizler için faydalı olabilecek diğer konuları açıklayacağız. 

Psikoteknik Belgesi Yenileme

Psikoteknik belgesi yenileme 5 yılda bir yapılması gerekmektedir. Psikoteknik belgesi sahipleri bu süreci e-devlet üzerinden takip ederek yenileme tarihi geldiğinde Psikoteknik merkezinden randevu talep ederek uygun bir gün ve saatte psikoteknik testine girip Psikoteknik belgesine tekrar sahip olabilir. Psikoteknik belgesi süresi olan ve yenilemesi yapılması gereken bir belgedir ve psikoteknik belgesi yenileme yapılmazsa idari para cezası ile karşılaşmak mümkündür.

Psikoteknik Belgesi Yenileme Nasıl Yapılır
Psikoteknik Raporu Yenileme Nasıl Yapılır

Psikoteknik Belgesi Cezası Nedir?

Süresi dolmuş psikoteknik belgesi veya psikoteknik belgesi olmaması durumunda uygulanan idari para cezası aynıdır. Bu tutar 2024 yılı için 5.679,00 TL olarak belirlenmiştir.

Psikoteknik Belgesi Almak Uzun Sürer Mi?

Psikoteknik belgesi almak ya da Psikoteknik belgesi yenileme yapmak kesinlikle uzun sürmez. Psikoteknik belgesi test süreci yaklaşık 1 saat sürmektedir ve testlerin ardından psikoteknik belgesi son aşama psikiyatri onayı için adaya teslim edilir.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

1 Saatte Psikoteknik Belgesi için hızlı randevu oluşturmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın