2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatı Ne Kadar?

Bu yazımızda 2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı hakkında bilgi vereceğiz. Bunun gibi Psikoteknik Belgesi hakkında merak ettiğiniz ya da öğrenmek istediğiniz içerikler için Psikoteknik Merkezi sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi

Psikoteknik Belgesi, ticari araç kullanıcılarının almak zorunda oldukları bir belgedir. Ticari taşıt kullanıcısı şoförler Psikoteknik Belgesi olmadan girdikleri trafik denetimlerinde idari para cezasi yaptırımına maruz kalmaktadırlar.

Psikoteknik Belgesi Olmadığı Durumda Ne Olur?

Trafik denetimlerinde Ticari araç sürücüleri eksik belge kapsamında idari para cezası veya taşımacılık faaliyeti yavaşlatma ya da durdurma cezası ile karşılaşabilirler. Psikoteknik Belgesi olmaması durumunda idari para cezası uygulanır. 2024 Psikoteknik Belgesi bulundurmama cezası 5.679,00 TL olarak belirlenmiştir. Bu idari para cezası ile karşılaşmamak için ticari araç sürücülerinin yaklaşık 1 saatte Psikoteknik Belgesi alabileceklerini hatırlatalım.

Psikoteknik Belgesi Fiyatı Ne Kadar
Psikoteknik Belgesi Fiyatı Ne Kadar

Psikoteknik Belgesi Almak Uzun Sürer Mi?

Hayır, kesinlikle uzun süren bir süreç değildir. Psikoteknik Belgesi almak için Psikolog eşliğinde gerekli olan 12 adet psikomotor ve refleks testlerinin ardından uygun görülen adaylar Psikoteknik Belgesi fiyatını ödemeleri halinde Psikiyatri bölümüne Psikoteknik Belgesi ile birlikte gidebilir ve Psikoteknik Belgesini onaylattıktan sonra trafiğe çıkarak taşımacılık faaliyetlerini sorunsuz bir şekilde yürütebilir.

Psikoteknik Belgesi Fiyatı Öğrenme

2024 Psikoteknik Belgesi fiyatı öğrenmek için yetkili Psikoteknik Merkezi danışmanlarımız ile +90 216 493 6 493 numaralı iletişim kanalımızdan bilgi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

1 Saatte Psikoteknik Belgesi için hızlı randevu oluşturmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın