2024 Psikoteknik Merkezleri

Psikoteknik Merkezleri hususunda dikkat edilmesi gereken en önemli nokta Psikoteknik Merkezinin gerekli olan ruhsat ve belgelendirme yetkisine sahip olup olmamasıdır. Bu yazımızda kısaca Psikoteknik Merkezleri hakkında dikkat edilmesi gerek noktalara değineceğiz.

Psikoteknik Merkezleri Nedir?

Psikoteknik Merkezleri, Psikoteknik Belgesine ihtiyaç duyan şoförlere Sağlık Bakanlığının verdiği yetki ile Psikoteknik Belgesi verebilen kurumlardır. Gerekli ruhsatlandırma yapılmadan hiçbir kurum Psikoteknik Belgesi veremez. Herhangi bir Psikoteknik Merkezi ruhsat olmadan Psikoteknik Belgesi verirse bu belge geçersiz sayılır ve belge sahibi denetimlerde Psikoteknik Belgesi bulundurmamaktan idari para cezasına çarptırılır.

Psikoteknik Merkezleri
Psikoteknik Merkezi

Psikoteknik Merkezleri Başka Belge Verebilir mi?

Psikoteknik Merkezi bünyesinde yalnızca Psikoteknik Belgesi verebilmektedir.

Psikoteknik Belgesi Kaç Saatte Alınabilir?

Psikoteknik Belgesi 60 dakikada yani 1 saatte alınabilen bir belgedir. Ancak ceza tutarı yüksektir. 2024 yılına ait Psikoteknik fiyatları ve Psikoteknik Belgesi bulundurmama cezasını öğrenmek için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan arayarak danışmanlarımızdan bilgi alabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi, Sağlık Bakanlığı onaylı ve ruhsatlı kurum olan Psikoteknik Merkezimizden alınır. İstanbul Bölgesi ve civarındaki illerden Psikoteknik Belgesi için kurumumuz ile iletişime geçip bilgi ve yardım talep edebilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın