2024 Psikoteknik Belgesi

2024 Psikoteknik Belgesi veya Psikoteknik Raporu olarak da bilinir, ticari araç sürücülerinin trafikteki diğer unsurlar için asgari dikkat düzeylerini ve diğer unsurlar için sağlıklı bir sürüş ortaya koyup koyamayacağını test edildiği ve bu testin sonunda Psikologun da onayladığı bir belgedir.

Psikoteknik Belgesi Nasıl Alınır?

Psikoteknik Raporu, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve yetkili Psikoloğu bulunan bir Psikoteknik Merkezinden alınır. Psikoteknik Raporunun geçerli olabilmesi ve yapılan denetlemelerde ticari faaliyetlerin aksamaması için buna dikkat edilmelidir.

Psikoteknik Raporunu Kimler Alır?

Psikoteknik Raporu
Psikoteknik Raporu

Ticari taşımacılık faaliyetinde bulunan ya da ticari faaliyet konusunda iş hayatına atılmak isteyen bireyler yetkili Psikoteknik Merkezlerine başvurarak bu belgeyi alabilir.

Kısaca SRC Belgesi sahibi kişiler, turizm taşımacılığı; okul servisi ve öğrenci taşımacılığı, taksi şoförleri, minibüs ve otobüs şoförleri vb. ayrıca lojistik taşımacılığı; karayolu taşımacılığı, tır, kamyon, kamyonet ve panelvan sürücüleri Psikoteknik Raporu almak zorundadır. 

SRC Belgesi hakkında merak ettiğiniz, sormak istediğiniz sorular için veya 1 ayda SRC Belgesi almak için SRC Merkezimize sitemiz üzerinden ya da +90 549 493 42 42 iletişim numaramızdan danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir?

2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatını öğrenmek ve 1 saate Psikoteknik Belgenizi almak için +90 216 493 6 493 iletişim numaramızdan bizlerle ulaşabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın