2024 Psikoteknik Belgesi Kaç Günde Alınır?

Psikoteknik belgesi kaç günde alınır, Psikoteknik belgesi yetkili bir psikoteknik merkezine başvuru yapıldıktan sonra yaklaşık 1 saat içinde alınabilmektedir.

Psikoteknik Belgesi Kaç Günde Alınır ve Nasıl Alınır?

Psikoteknik belgesi ihtiyaç duyulduğu takdirde yetkili bir psikoteknik merkezine gereken evraklar dahilinde psikoteknik belgesi başvurusunda bulunarak psikoteknik merkezine kayıt oluşturulur. 

Bu kaydın ardından Psikolog eşliğinde 12 adet psikoteknik testi 1 saat gibi bir sürede uygulanır ve Psikoteknik belgesi için adayın uygunluğu incelenir.

Psikoteknik Belgesi Kaç Günde Alınır
Psikoteknik Belgesi Kaç Günde Alınır

İncelemenin ardından olumlu sonuç elde eden psikoteknik adayı psikoloğun onay vermesinin ardından Psikoteknik belgesi sahibi olmaya hak kazanır. Çıkan sonuçlar Psikoteknik belgesi adayına verilir ve son aşama olan Psikiyatri onayı adaya bilgi verilir. Psikoteknik merkezleri psikiyatri yönlendirmesi yapmazlar bu yüzden Psikoteknik Belgesi sahibi belgesini istediği bir psikiyatri servisinden onaylatabilir.

2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir?

Psikotenik belgesi kaç günde alınır, psikoteknik belgesi almak düşünülenin aksine uzun bir süreç gerektirmez. Yaklaşık 1 saatte psikoteknik testleri biter ve onay aşamasının akabinde Psikoteknik belgesi onaylanmış olur. 2024 psikoteknik belgesi fiyatı 1.262,00 TL olarak belirlenmiştir.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
Psikoteknik Belgesi Kaç Günde Alınır, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın