2024 Psikoteknik

2024 Psikoteknik, Psikoteknik Belgesi veya Psikoteknik Raporu olarak da bilinir, ticari araç sürücülerinin trafikteki diğer unsurlar için asgari dikkat düzeylerini ve diğer unsurlar için sağlıklı bir sürüş ortaya koyup koyamayacağını test edildiği ve bu testin sonunda Psikologun da onayladığı bir belgedir.

Psikoteknik Nasıl Alınır?

Psikoteknik Raporu, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve yetkili Psikoloğu bulunan bir Psikoteknik Merkezinden alınır. Psikoteknik Raporunun geçerli olabilmesi ve yapılan denetlemelerde ticari faaliyetlerin aksamaması için buna dikkat edilmelidir.

Psikoteknik
Psikoteknik

Psikoteknik Raporunu Kimler Alır?

Ticari taşımacılık faaliyetinde bulunan ya da ticari faaliyet konusunda iş hayatına atılmak isteyen bireyler yetkili Psikoteknik Merkezlerine başvurarak bu belgeyi alabilir.

Kısaca SRC Belgesi sahibi kişiler, turizm taşımacılığı; okul servisi ve öğrenci taşımacılığı, taksi şoförleri, minibüs ve otobüs şoförleri vb. ayrıca lojistik taşımacılığı; karayolu taşımacılığı, tır, kamyon, kamyonet ve panelvan sürücüleri Psikoteknik Raporu almak zorundadır. 

SRC Belgesi hakkında merak ettiğiniz, sormak istediğiniz sorular için veya 1 ayda SRC Belgesi almak için SRC Merkezimize sitemiz üzerinden ya da +90 549 493 42 42 iletişim numaramızdan danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

2024 Psikoteknik Fiyatı Nedir?

2024 Psikoteknik Fiyatını öğrenmek ve 1 saate Psikoteknik Belgenizi almak için +90 216 493 6 493 iletişim numaramızdan bizlerle ulaşabilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Psikoteknik Raporu Geçerlilik Süresi, Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
Psikoteknik Raporu Geçerlilik Süresi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

1 Saatte Psikoteknik Belgesi için hızlı randevu oluşturmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın