2024 Psikoteknik Raporu

2024 Psikoteknik Raporu veya Psikoteknik Belgesi olarak da bilinir, ticari araç sürücülerinin trafikteki diğer unsurlar için asgari dikkat düzeylerini ve diğer unsurlar için sağlıklı bir sürüş ortaya koyup koyamayacağını test edildiği ve bu testin sonunda Psikoloğun da onayladığı bir belgedir. Psikoteknik Raporu ya da Psikoteknik Belgesi ticari taşımacılık faaliyetlerinin yürütülmesinde sürücü için yardımcı bir belgedir. Psikoteknik Belgesi tek başına ticari taşımacılık faaliyeti için yeterli değildir. Psikoteknik Raporu konusunda yardımcı olduğumuz gibi SRC Belgesi konusunda da siz değerli okurlarımıza hizmet sunmaktayız.

Psikoteknik Raporu Nasıl Alınır?

Psikoteknik Raporu, Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve yetkili Psikoloğu bulunan bir Psikoteknik Merkezinden alınır. Psikoteknik Raporunun geçerli olabilmesi ve yapılan denetlemelerde ticari faaliyetlerin aksamaması için buna dikkat edilmelidir. Psikoteknik Raporu 5 yıllık bir belgedir. 5 yılın ardından süresi dolan Psikoteknik Raporu yenileme yapılmak zorundadır.

Psikoteknik Raporu
Psikoteknik Belgesi

Psikoteknik Belgesini Kimler Alır?

Ticari taşımacılık faaliyetinde bulunan ya da ticari faaliyet konusunda iş hayatına atılmak isteyen bireyler yetkili Psikoteknik Merkezlerine başvurarak bu belgeyi alabilir.

Kısaca SRC Belgesi sahibi kişiler, turizm taşımacılığı; okul servisi ve öğrenci taşımacılığı, taksi şoförleri, minibüs ve otobüs şoförleri vb. ayrıca lojistik taşımacılığı; karayolu taşımacılığı, tır, kamyon, kamyonet ve panelvan sürücüleri Psikoteknik Belgesi almak zorundadır. Psikoteknik Belgesi alabilmek için Psikoteknik testlerine tabi tutulan ticari araç sürücüleri trafikte ticari faaliyetleri sürdürebilme yönünden sınanmaktadırlar. Uygun görülen adaylar Psikoteknik Belgesi alabilir ve Psikoteknik Belgesi ile taşımacılık işlerini yürütebilir.

SRC Belgesi hakkında merak ettiğiniz, sormak istediğiniz sorular için veya 1 ayda SRC Belgesi almak için SRC Merkezimize sitemiz üzerinden ya da +90 549 493 42 42 iletişim numaramızdan danışmanlarımız ile görüşebilirsiniz.

2024 Psikoteknik Belgesi Fiyatı Nedir?

2024 Psikoteknik Raporu Fiyatı 1.262,00 TL olarak belirlenmiştir. 1 saate Psikoteknik Belgenizi almak için +90 216 493 6 493 iletişim numaramızı arayarak Psikoteknik Merkezimize gelmek için randevu talep edebilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Psikoteknik Belgesi, Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Belgesi alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
Psikoteknik Belgesi, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

1 Saatte Psikoteknik Belgesi için hızlı randevu oluşturmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın