2024 Psikoteknik Raporu Ücreti

2024 yılında Psikoteknik Raporu Ücreti 2.000,00 TL olarak belirlenmiş olup güncel fiyat ve ücretlerden haberdar olmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 iletişim numaramızdan arayarak danışmanlarımızdan bilgi talep edebilirsiniz. Aynı zamanda Psikoteknik belgesi ihtiyaçlarınız için Psikoteknik Merkezimizi ziyaret ederek uygun bir güne randevu oluşturarak yaklaşık 1 saatte Psikoteknik Belgesine sahip olabilirsiniz.

Psikoteknik Raporu Ücreti Nereye Ödenir?

Psikoteknik Raporu Ücreti, Psikoteknik Belgesi almak için başvurulan Psikoteknik Merkezine ödenir. Psikoteknik testi 1 saat sürmektedir. Bu süreci başarı ile tamamlayan aday Psikolog değerlendirmesinden sonra Psikiyatri servisine giderek Psikoteknik Belgesi onaylatılarak işlem tamamlanır. Psikiyatri servisine 1 ay içinde gidilmez ve Psikoteknik Belgesi onay işlemi yapılmazsa Psikoteknik Belgesi zaman aşımından dolayı geçersiz olacak ve iptal edilecektir.

Psikoteknik Raporu Ücreti
Psikoteknik Raporu Ücreti

Psikoteknik Belgesi Gerekli Evraklar Nelerdir?

Psikoteknik Belgesi için yalnızca ehliyet ve kimlik getirmeniz yeterli olacaktır. Psikoteknik Merkezi için kimlik ve ehliyetin fotokopisi yeterli olacaktır. Fotokopiler Psikoteknik Merkezinde temin edilebilmektedir.

Psikoteknik Raporu Ücreti Nasıl Ödenir?

Psikoteknik Belgesi test aşamasından önce ya da sonra ödenebilir. Ödeme tercihi Psikoteknik Merkezi ile konuşularak seçilebilmektedir. Nakit ya da Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri mevcuttur. Güncel fiyatlar ve ödeme tercihleri için Psikoteknik Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Psikoteknik Raporu Ücreti, Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
Psikoteknik Ücreti, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

1 Saatte Psikoteknik Belgesi için hızlı randevu oluşturmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın