2024 Psikoteknik Raporu Nereden Alınır?

Psikoteknik Raporu Nereden Alınır, psikoteknik belgesi Sağlık Bakanlığı onaylı ve gerekli merciler tarafından ruhsat almış Psikoteknik Merkezleri tarafından alınır. İstanbul bölgesinde yaklaşık 1 saat sürede Psikoteknik Belgesi almak istiyorsanız Psikoteknik Merkezimizi ziyaret ederek Psikoteknik Belgesi kaydınızı oluşturun ve bir günde Psikoteknik Belgesi sahibi olun.

Psikoteknik Belgesi Nedir?

Psikoteknik belgesi, toplam 12 testten oluşan ve süresi yaklaşık olarak 1 saat olan bir süreçtir. Psikoteknik belgesi, ticari araç sürücülerinin ve ehliyetine belli sebepler ile el konulan kişiler tarafından alınması gereken zorunlu bir belgedir. Psikoteknik Belgesi, kişinin algı düzeyini, reflekslerini, bedensel ve zihinsel durumunu sürücülük kapsamında ölçen Psikoteknik Testleri sonucunda verilir. Bu durumlardan olumlu sonuç ile çıkan ticari araç sürücülerin belgesi Psikolog ve Psikiyatri onayı ile verilir.

Psikoteknik Raporu Nereden Alınır
Psikoteknik Raporu Nereden Alınır

Psikoteknik Raporu Nereden Alınır?

Psikoteknik Belgesi, Sağlık Bakanlığı ve yetkili kurumlar tarafından gerekli onayları almış Psikoteknik merkezlerinden alınmalıdır. Bu yetkilere sahip Psikoteknik merkezlerinden alınan Psikoteknik Belgeleri geçerli olacaktır. İstanbul, Pendik bölgesinde Psikoteknik Belgesi ihtiyaçlarınız için Psikoteknik merkezimizi +90 216 493 6 493 iletişim numaramızı arayarak danışmanlarımızdan online randevu talep edebilirsiniz.

2024 Psikoteknik Fiyatı Nedir?

Psikoteknik Raporu Nereden Alınır, 2024 Psikoteknik fiyatı 1.262,00 TL olarak belirlenmiştir. Bu ödemenin haricinde Psikoteknik Merkezleri bir ödeme talep edemez. Güncel fiyat ve ödemeler hakkında Psikoteknik Merkezini arayarak bilgi talep etmenizi öneririz.

Psikoteknik Belgesi İle İlgili Daha Fazla Detay İçin;

Psikoteknik Raporu Nereden Alınır, Kurumumuz Sağlık Bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş bir kurumdur. 1 Saatte Psikoteknik Testine girerek, Psikoteknik Raporunuzu alabilirsiniz.

1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz
Psikoteknik Raporu Nereden Alınır, 1 Saatte Psikoteknik Belgesi Alabilirsiniz

1 Saatte Psikoteknik Belgesi için hızlı randevu oluşturmak için Psikoteknik Merkezimizi +90 216 493 6 493 numaramızdan danışmanlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

SRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi için SRC Merkezimize başvurabilir ve 1 ayda SRC, ODY veya ÜDY Belgenizi alabilirsiniz.

5/5 (1 Review)

Yorum yapın